Juhlapalvelut

Meillä on 30 vuoden kokemus juhlien järjestämisestä, vietätpä sitten

  • Syntymäpäiviä
  • Häitä
  • Sukukokouksia
  • Ristiäisiä, myös
  • Muistotilaisuuksiin tilamme luovat rauhallista tunnelmaa.


Keskitymme vain Sinun juhliisi, eli pidämme yksityistilaisuuden koko juhlien ajan. Vieraillasi on myös majoitusmahdollisuus ja perinteisesti olemme antaneet hääpareille ilmaisen morsiusyön. Teemme helpoksi juhlimisen Sinulle. Sinun pitää hoitaa ainoastaan koristelu ja mahdollinen ohjelma.. todella vaivatonta!

 

Kuvagalleriasta näet erilaisista tilaisuuksista otettuja kuvia, ole hyvä ja käy katsomassa. Lisäksi sivuillamme facebookissa on erilaisia kuvia.

Sijaintimme johdosta monet Tampereella, Turussa ja pääkaupunkiseudulla asuvat ovat huomanneet, kuinka kätevä on järjestää juhlat keskeisellä paikalla ja vielä maaseudun rauhassa. Lisäksi palvelu ja hintataso on aivan omaa luokkaansa täällä maalla..

Vieraasihan asuvat eripuolilla Suomea ja koska olemme pääteiden risteyksessä on meille erittäin helppoa saapua, vain 1 kilometri moottoritieltä. Juhlia järjestäessä myös vieraiden opastaminen on todella tarkeätä, että he löytävät helposti juhlapaikalle.

Vuosien saatossa tietyt perheet ovat ottaneet meidät vakiopaikakseen eri perhejuhlien järjestämisessä. Järjestetään juhlat joiden muisto elää!.

Soita ja sovitaan aika milloin tulet tutustumaan ja keskustelemaan erilaisista vaihtoehdoista, saat samalla tarjouksen!
Soita  0400-555 981, 040 657 6366 tai lähetä Emailia, info(at)ellilankievari.fi .